orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Penat ~ Menyiksakan & MENYAMPAHhh :v


Assalamualaikum ...

PENAT SEKSA dan MENYAMPAH .

Mungkin ini ayat yang sangat sesuai untuk menggambarkan perasaan aku setelah dipaksa ikut beraya :3 

Mungkin ramai yang tak tahu , aku ni jenis yang SOMBONG kalau jumpa dengan orang yang aku tak rapat . Bukan jenis yang peramah dengan semua orang . NO , Im not . That's why mak nenek atuk kat kampung kadangkala cakap perangai aku ni jenis dingin dengan orang yang tak dikenali . Tapi bila dah kenal dengan lebih rapat , aku kemain mesra macam family aku layan . Tapi kalau kenal aku pun taknak pastu cakap aku sombong nak mati pandang aku atas bawah nak tunggu aku tegur memang tak lah nak peramah bagai :3 

Tapi kalau mood aku tak okay atau hari tu dikenali sebagai ' Bad Mood Day ' jangan lah ajak aku bersembang or tanya aku macam-macam -.- macam tak jumpa 2 tahun pulak =.=

Aku tak suka balik kampung ! Bukan aku sombong nak ego sangat yang aku budak bandar tapi aku tak suka duduk lama-lama and dengar mak ayah atuk nenek pakcik makcik sembang entah apa-apa and cakap pasal aku . K.benci sangat . Kalau boleh nak tanya bila aku nak kahwin sekali . PMR pun entah lulus ke tidak ni nak kahwin . Tapi kalau parent kasi lampu hijau apa salahnya . Boleh elakkan maksiat . Aiceh :>
Lepastu ada yang cakap aku ni anak siapa . Muka langsung tak ikut mak ayahnya . Muka adik-adik lagi la jauh beza . Ade ke patut cakap aku ni anak siam :3 Muka macam orang siam . Jahat betul :( Lepastu cakap muka aku macam orang cina la , bla bla . Jelly ahh tu . 

Lagi satu , kampung takde line nak online and mesej ! Online tu okay lagi aku boleh tahan , ni nak MESEJ pun tak boleh :(! Macam duduk dalam gua . Lepastu ada orang memekak marah-marah aku sebab aku tak balas mesej dorang and tak angkat call . Ehhh , ingat aku sengaja ke :b 

Duduk kampung semua kena buat sendiri . Nak makan malam-malam pun susah . Nak lepak pun pekan tutup awal sangat :( Takde downtown or uptown or mall like Sunway Piramid yang bagi aku adalah syurga beli belah k :D Kalau aku rasa lapar pun aku ada sparepart makanan dalam bilik berlambak . Kalau kat kampung , alamatnya kena ngap dengan sepupu =.= 


Whatever people wanna say something bad about me . I dont care . But my heart totally hurt and I will remember forever :')
I love KUALA LUMPUR forever :D 
Im growing here . Born here . 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥