orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Ouh Itu ~!~



Assalamualaikum ...


Mama suruh aku on password phone galaxy mini . My old sayang and aku ingat-ingat lupa apa password nya . Aku taip ashh and ! Jyeah ! berhasil =) 
Lepastu aku tengok ada noty whatsupp and Ya Allah !!! sumpah rindu nak whatsapp dengan kawan-kawan aku :( tapi apakan daya ... iphone kena beli :\ ergh kedekut bebenor . Android free je . 
Ada whatsapp dari .... Mort , mak tam dan ...................... Amar =\ hahahahah dan aku tak balas pun whatsapp dorang . Mak tam aku hantar whatsapp '' who's Amar Ashraff ? Your boyfriend ha ? '' aku pelik . eh macam mana boleh tahu . 
Jeng jeng jeng ... aku cek status whatsapp dan .... ambik kau ! 
' I miss you , Amar Ashraff :'( '
Patutlah ayah tanya siapa Amar and kenapa miss dia . LoL ayah lepas pakai s3 terus buat whatsapp and mama pun . Ya Allah ! Macam mana aku boleh lupa :3 kalau tak disebabkan kecuaian aku , mesti ayah takkan tahu hal ini . ergh !!!!
Akhirnya aku delete account dan reset semula phone tu . Phone tu pun dah tak okay =) tapi ... aku kesal pasal whatsapp tu la . Ya Allah .............. 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥