orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

NIAT



Assalamualaikum =D


Pejam celik dah nak akhir tahun rupanya :\ and exam akhir tahun juga makin mendekati . Yeah pada 23/10/12 ni =\ mohon bertenang . Segala persiapan bakal dibereskan mulai esok. Aja aja hwaiting ! Fighting syeira !!!!!! \m/ !!!

And ... perancangan untuk tahun depan . Syeira ... kau dah fikir nak stay kelas mana tahun depan ? 3 Bakawali yang cerdik minda lestari terpelajar murid baik belaka merangkap bekas kelas kau tingkatan 1 atau stay di kelas 3 Bungaraya yang karau bising punya memori indah pahit manis bersama merangkap dimana pelajarnya kuat menganjing tetapi kau still sayang ? * apa kau merepek ? * 
Mana kau nak stay Syeira ? ...
Buat masa sekarang memang nak stay je BR sebab bestie aku ada kat situ dan aku selesa sangat =) taktahu lah kalau korang tak suka dengan kehadiaran aku ='D 
Kelas BA ... insyaAllah kalau aku tercampak ke pulau indah tu mesti aku fokus nak belajar dan adakah kenangan pahit bakal bermula ? =3 hmmmm
Ya Allah , sesungguhnya hambamu ini buntu ...

Kalau dulu masa first masuk kelas BR aku sedih sangat sebab terpisah dengan geng aku . Just aku dengan qila :( kami berazam nak masuk balik kelas BA tahun depan . lepas isu gaduh-gaduh aku dan qila dah tak rapat aku bestie dengan Pui, Ieyfa and Lily pulak ^^ Rasa nak balik ke kelas BA hanya tinggal kenangan .... BA ... aku tahu budak BA baik . Takkan nak terima murid nakal macam aku . Burukkan nama kelas korang je nanti . Lagipun budak BA semua cantik omey =) aku tak =\ malu kan ...
hahahahahhaha ! typical mind syeira oii ...

Kelas BR ... aku stay ahh =) goodbye 

Betul kata ayah aku .. kadangkala niat aku ke sekolah bukannya betul sangat :( pergi sekolah bukan nak tuntut ilmu niat nombor satu tapi niat nak jumpa kawan yang first !


Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥