orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Korea - Comel :D

Assalamualaikum :)

Pernah dengar tak nama kedai Etude House ? Ala kedai kosmetik Korea tu . Ahh ~~!~~ comel kedai tu . And produk pun comel-comel >< suka suka ! LoL 
Kalau jalan-jalan kat Sunway memang selalu lalu depan Etude House . Dapat tengok Sandara Park . Wakakaka , gambar je lahh . 

Pernah one day . aku masuk kedai tu .. unnie unnie dalam kedai tu semua cantik ! Macam korean ! Ahh ~ jelly . lepastu aku dah segan nak masuk dalam kedai tu . Sebab ramai gila yang masuk kedai tu cantik-cantik macam puteri ^_^ kebanyakan perempuan cina selalu beli produk dalam tu . Jarang nampak orang melayu . And aku sendiri pun taktahu apa yang nak dibeli dalam kedai tu :3 LoL ...


Etude House ^_^
 

Memang teringin :) sebab barang dia comel . LoL kalau macam tu baik lepak kat Daiso *kedai barangan Jepun* lagi best . Barang dia comel dan murah ! Hahahah why la Jepun and Korea stuff ni comel comel, huh ? 

p/s = Teringin nak deco bilik dengan barangan comel >o< hahahaha
ramen - maggi ?! 


Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥