orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Konsert Bigbang HARINI :v



Assalamualaikum ..


Siapa pergi konsert Bigbang harini ?! Wargh , untung lah anda >o< Nak pergi !! ><' 

Kejamnya :( Aku tidur time magrib . Sebab ngantuk sangat ... Layan to the beautiful lama sangat . Argh ! Addicted :D 
Lepastu aku mimpi yang aku tengah berdiri depan stage . Eh stage apa ? Then dengar G.Dragon nyanyi lagu Love Song kot :3 Aku enjoy ~~~ lepastu aku terus bangun sebab teruja sangat ! rupanya itu satu mimpi (y) nasib bukan mimpi basah . Adui 

Nak pergi nak pergi . Puas menangis kekecewaan . G.Dragon datang malaysia . Buat konsert . Dah la laki aku tapi aku tak pergi support dia . Waakaka . Nak e aku jadi macam Sulli dalam to the beautiful you . Transfer dari Amerika ke Korea semata-mata nak tengok Minho tu lompat tinggi balik even dia ada yips sindrom . Huh ~ Kalaulah !

Heartbroken </3

Kwon Leader ! Hwaiting !!! <3 Saranghae oppa :-* 

Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥