orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Kalau lah Ditakdirkan ...


saya Hongki. saya syeira punya :p


Assalamualaikum ... 

Siapa taknak lelaki yang kacak untuk dijadikan boyfriend kan . Pantang kalau nampak lelaki kacak mesti perempuan akan ... tetiba jadi gedik . Hahahaha 

Tapi aku tak suka lelaki kacak , sebab aku suka lelaki comel . Hahahaha . Pelik tapi benar :'(
Mungkin dah ditakdirkan begitu . 
Rasanya kalau couple dengan idol kpop ni lagi bagus . Walaupun rasa jealous tu ada kalau fangirling lain minat 'husband' kita ... ergh memang panas jeee =_= rasa nak bagi fly kick ! Tu 'husband' kitaaaa . sob sob sob ...
Tapi kena terima hakikat yang ... nama pun artis , so bukan milik kita sorang je nak suka dia . hohohoho


who can aegyo like thissss .... 
omg ! Im melting at her to much .

Kalau lah ditakdirkan aku dapat masuk entertainment yang sama dengan G.Dragon ( YGE ) pergh ! memang best hari-hari dapat jumpa *berangan*

Kalau dapat jadi perempuan yang ada dalam mv dorang ! woahhhhhhhhhhh ! Gila wei ! mesti tak tidur malam :'o 

Aku nak kawin dengan Hongki and G.Dragon . Tapi tak boleh . Hahahahahahah .... kalau lah ditakdirkan ianya terjadi . *psyko*


bboing bboing !
ji young oppa :O

- akibat banyak sangat tengok cerita korea -berangan- ....

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥