orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

I Know ... But Im Not Sure ><'



Assalamualaikum ...


Dah seminggu aku tak bercakap dengan mama v^^
Ehh , not me okay . My mum yang merajuk sangat . Aku dah try bercakap dengan mama and mama yang taknak cakap dengan aku :<
Itsokay :>

Pagi tadi aku mengantuk gila :3 Family aku semua nak pergi surau tengok lembu -.- Aku malas nak ikut . Huh ~~
Lepastu aku dengar mama cakap dekat ayah jangan bagi aku makan laksa . Sebab ada benda yang boleh buat aku alergik :< Dah la laksa tu peberet aku :< ouh ~ sedihnya hati ni . Sushi pun tak boleh makan :3 cedih 

Ayah pun cakap kat aku . Hahhaha maybe sebab mama nampak aku kebulur nak makan laksa sangat tu . Padahal aku makan juga . Cuma laksa tanpa kuah . Sedap k . Kalau nak lagi sedap campur dengan air marinda strawberry * betul ke aku eja ? * sedapp (y)

Mama , im sorry . bye 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥