orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

First Time !




Assalamualaikum ...

Hehiii , semalam adalah sweet dream disiang hari manakala nightmare dimalam hari =( kenapa ...

Sweet dream sebab semalam first time aku dapat pengalaman main ICE SKATING kat sunway ! Pakai je kasut skating aku dah boleh jalan tanpa jatuh . Bila dekat atas ais , mula-mula kekok jalan tepi-tepi je . Pastu Lily pegang tangan aku bawak aku main kat tengah-tengah and pusing satu ruangan tu and ..... I CAN DO IT , Babe :-* !!! Jatuh itu perkara normal . Tapi kalau sekali jatuh , I told chu yang tangan kaki memang sakit =( bontot sakit . Hahahaha kalau terhentak lew . Argh !!!!

Nightmare sebab ... aku terbayang aku jatuh tu . Ada sekali aku jatuh tu yang paling ngeri !!! Hmmm nasib baik tak jadi apa-apa ... 
Pheww .. Alhamdulillah ..

Harga bayaran kalau main hari biasa adalah rm 15 =) tak termasuk stokin atau sarung tangan . Harap maklum .


My first ice skating shoe !!! Hahahahahha ! 


Me with Pui :) Argh my hair !!!! Nak panjang . yeah !!!! 

Masa nak tangkap gambar , tangan dah semangat pakai glove , sekali tak boleh touch screen :( ergh terpaksa bukak glove untuk tangkap gambar member yang lain >< 


Mana aku ? Hahahahahah ! 


Tumpang tanya , kenapa saya rasa ketinggian saya dengan Lily macam sama :< saya makin pendek kah ??? Om Om Om 


Akhirnya !!!!!! walaupun baju Bigbang ' still alive ' telah habis dijual tapi masih ada shirt yang lain di kedai yang lain ! wkwkwkwkw ! 
rm 20.90 
rasanya tak perlu kot 0.90$ tu --' 
Cari baju FT Island tapi takde =( ergh !!! beg ada ! tapi warna kuning . erm Primadonna memang warna kuning kah ? 

Makan hot n roll like usually . kbox time and shopping !!! wuarg wuargh ! Walaupun nafsu shopping saya begitu membunuh , tapi saya tak dapat beli semua apa yang saya mahukan walaupun duit mencukupi sebab Johan marah :( dia macam seorang bapa yang menjaga anak-anak nya . Yang lain mana nak tunggu kami * perempuan * Johan je yang beriya-iya tunggu dan lihat kami membeli-belah ! Tabik la kat kau ! Thanks Johan ... :D 

Saya nak ucapkan terima kasih tu secara peribadi melalu mesej . Lalu Pui pun minta number telefon Johan :) kekekeke thanks Pui . Tapi saya masih tak berani nak mesej ucapkan terima kasih kat Johan sebab segan >< maaf . Apapun terima kasih Johan ! Terima kasih =) 

Sekarang tangan kaki dan segala sendi otot saya rasa sangat ketat :< sakit :3 hahahahahahahah ! 





Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥