orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Femes ? Pheww ~~



Assalamualaikum ...

Minda dan hati ini memberontak nak mengetahui siapakah gerangan Bella Evans dan Adinda Evans ... yang suatu masa pernah kecoh trending di twitter . lama dah sebenarnya nak tahu tapi I don't know nak cari info kat mana . Nak tanya orang segan pulak ..

Yeah , 
Bella Evans tu comel . jujur =) dia kena bash sebab blog dia yang pasal dia rindu pakwe dia . aku taktahu cerita penuh sebab blogger itu sendiri post entri macam tak abis cerita =( kalau nak cerita kasi abis la :( tak syok betul macam ni -_- Dan perkataan tak boleh blah dalam blog tu ialah ' nyenyenyenyenye ' comel tapi kenapa perlu menganjing ayat tu .
Btw Bella Evans dah tukar nama dia =) 

Adinda Evans .... 
dia ni ade twitter tak ? Hmmm taktahu pulak aku . Aku tahu kes dia pasal post kat page FB dia . Adinda Milando Evans . Ehh betulkah ? pasal dia dah pernah main dan pasal kedaraan * virginity * ya Allah ni yang buat malu kaum perempuan . Jangan lah berterus terang even kita dah takde dara . Awak baru 14 kan ? . Yeah and kalau betul ! Kita sebaya . sebagai perempuan ... marilah sama-sama kita menjaga maruah even yang maruah sebenar-benar kita dah tiada ... 

dah taknak cakap banyak nanti aku pulak kena =( 
stop bashing people la . Kalau aku jadi diorang pun sakit hati juga kena bash :( tapi taktahu lah kalau diorang memang nak cari publisiti murahan .

To cute barbie Malaysia - Adel Asha ! Be strong :) kena bash ='( pity of you ... 
Biarlah dia nak jadi barbie ke hyuna ke .. dia memang comel macam barbie pun and ada iras macam Shila Amzah . 
be strong Adel =)

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥