orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cinta is Love ♥



Assalamualaikum ...

Saya cintakan awak . Aku suka kau . 2 difference words but have a same meaning :D 

Ada orang gunakan magic word ni just for fun . Game orang . Cari skandal . And ada juga yang serius nak kan seseorang tu . 
But sometimes aku rasa , orang yang selama ni cakap dia suka aku .. sayang aku macam main-main pun ada . Tak ikhlas atau cepat expired . Sebab tu aku jarang terima cinta walaupun aku suka . Tu jual mahal kah ? :o

Aku memang senang jatuh suka cinta kat orang tu lagi-lagi kalau dia comel macam Jojie :) memang lekat macam gam lah . Hahahhha tapi aku tahu ... kalau aku rapat macam gam pun dengan dia , tak mungkin dia nak aku jadi gf dia :) sebab mungkin dia nak aku jadi kawan baik dia selamanya tanpa perlu ada status 'special friend' Aku faham dan aku bahagia walaupun jadi kawan baik dia . Dia layan aku dengan baik dan tak pernah sakitkan hati aku . Sedikit pun belum lagi . 

Tapi bila orang cakap ... aku suka kau ... aku jadi pening nak fikir .. nak terima atau tak . And kalau aku terima aku takut tak dapat jadi yang terbaik buat orang tu . Atau perangai aku berbeza lepastu sebab kawan adalah kawan . Cinta adalah cinta . Heheheheh
Tapi bila nak terima ex balik ... kena fikir berpuluh kali . Sebabnya kita sendiri dah tahu endingnya macam mana tapi kita still sayang dia . Macam bodoh je kan . Agh ~! 

Makanya , setiap yang berlaku ada hikmahnya . Betul atau salah keputusan yang kita pilih ... ada kebaikan nya .

LOVE IS CINTA . CINTA IS LOVE  
♥♥

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥