orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Cinta , Blog , Twitter , Hang atau BELAJAR ?!

Assalamualaikum ! 




Wargh ! esok da exam !!! om om om takutnya ! Aku mesej Pui and Lily minta jadual exam pun dorang tak bagi-bagi lagi :( esok exam apa >: hmmmm 
Macam ni ahh korang >: takutnya :3 harap boleh jawab dengan tenang esok .... insyaAllah ! 
Fighting !



Aku masih tak boleh tinggalkan blog dan twitter lah  .... addict giloo ni huh . Rasa nak update dan terus update ! Sampai puas ! 
Twitter rasa bosan sikit lah sekarang ...
sebab - sebabnya masih samar . kekekke



Cinta , uhhhh umur sekarang bukan masa yang sesuai nak fikir siapa yang aku perlu pilih sebangai teman istimewa . aiceh poyo . 
Keliru dan serabut . Hentikan beri harapan palsu sekarang ! Benci ! 

exam last year ! hwaiting ! :')

Labels: , ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥