orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Bertuahnya ~!~



Assalamualaikum ~!!!'


Aku nak nak nak beli cd He's beautiful please !!!!!!!!! argh ! 

Kalau aku jadi Shin Hye .... aku pun taktahu nak pilih siapa . Antara Geun Suk , Yonghwa atau Hongki .... =< semuanya buat orang melting je kerja ... ngeeeeeee ><'



Kalau Geun Suk ...
- Kacak ... bergaya ... dia memang dingin je perangai dan suka mengarah orang . Berlagak macam taknak ambil tahu tapi dalam diam dia akan cuba memahami orang itu perlahan-lahan. Tapi dia kadangkala sweet .. Romantik gitu . >3<



Kalau Yonghwa ...
- memang seorang yang super tahu ! Dia dah tahu seseorang tu dari awal lagi dan dia seorang yang suka pendam-pendam bila dah tiba masa dia akan bagitahu . Selalu melindungi orang yang dia sayang ! ( aku suka lelaki macam ni ! ) Tapi cinta dia ditolak =< =< =< 
Seorang yang lembut riak wajahnya mampu menenangkan orang yang berada dekat dengannya =) 



Kalau Hongki ...
- Watak Hongki sangat kontra dengan dirinya sebagai vokalis Ft Island !!! Kalau sebagai vocalist Hongki akan kelihatan seperti seorang lelaki tabah dan kuat mengharungi perpisahan atau seorang yang patah hati dengan cintanya lalu diluahkan dalam lagu . Memang melting kalau tengok Hongki nyanyi :-* Tapi dalam cerita ni , Hongki seorang yang sangat periang ! Juga dingin pada awalnya tapi dapat menerima orang itu dengan baik ! Mula jatuh hati secara perlahan-lahan .... tapi dia sedar , orang tu tak suka dia . Lalu keluarlah dirinya yang sebenar ( menjadi vokalist yang patah hati ) ekekekeke . Seorang yang pandai buat orang sedih jadi happy dan sweet orangnya ! Sumpah melting tengok Hongki dalam cite ni ! Samada dia ketawa , marah dan menangis .... =>



Shin Hye ..,
- berjaya menakluki hati ketiga-tiga jejaka diatas dengan sikap nya yang comel dan lurus tu ! Tapi Yonghwa dulu yang tahu bahawa Shin hye adalah seorang perempuan ! 



Aku suka semua watak dalam cerita ni ! Tapi kenapa Shinhye seolah-olah tolak Yonghwa !!! dia sweet gila gila !!!

Jadi kalau anda Shin Hye , siapa anda akan pilih ? 

Aku akan pilih ....
HONGKI !!! ekekekek !!!!!!

sebab ... dalam He's Beautiful , Shin hye akhirnya jadi milik Geun suk . 
Lepastu dalam cerita Heartstring ( lakonan Yonghwa & Shin nye ) akhirnya mereka dapat bersama . 
Tapi Hongki dan shin hye ? .... 

Hehehehe ~ tapi dalam realiti walau tak berlakon dengan geun suk dan yonghwa aku tetap pilih Hongki !!!! oink !

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥