orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Am I Bad Daughter ?



Assalamualaikum ..


Yeah ! Maybe this is a bad day to me :( 

Petang tadi dalam pukul 3 pm aku cakap nak pergi library dengan kawan *Puyi* kat my mum and my mum tak kasi . 
Tapi dah cakap kat Pui and dia otw nak datang takkan nak suruh dia balik :( 
Aku tetap nak pergi sebab aku fikir niat aku baik . Nak belajar bukan nak berpoya-poya k. And aku pergi juga even my mum tak kasi .
Sampai sana kami jumpa Varisha ( classmate ) and memang belajar je la jawabnya takkan nak main-main kat lab . Balik pukul 5 pm .

Sampai dekat area rumah aku , pui ajak pergi Giant lepak kejap . Aku on je sebab dekat . Aku beli coklat sebab nak pujuk mama and beli jam roti sekali . 

Balik rumah hujan , aku tak berani nak bagi mama coklat so aku letak atas meja . Aku baru nak makan roti dengan jam yang aku beli mama kata '' jangan makan ! '' terkejut aku 
Aku masuk bilik and tidur sampai pukul 1 am ...

laparnya pewut :'( aku tengok kat dapur ada nasi and lauk . Agaknya mama tinggalkan untuk aku kah ? :< takkan punya . okay . Tak kesah pun . Mati pun takpe . Good job mum :-* 

Labels: ,


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥