orang sedang golek-golek(s)ㅎㅎ


Instagram
NOTICE ME SENPAI
SYA
[2♡17]-Currently doin Foundation in Law at UITM Dengkil.

$


Assalamualikum! Syahirahyusri - 19 - Blog about : personal life | blog tutorials & stuffs | short stories | girl stuffs


Entry About Link Stuff




Let's Click !



N♡te t♡ self :

The only thing you'll be sorry in the future is to do things without a purpose. Be rich, not only on numbers but focus more on experiences. Be strong, to know that failures are the keys to success. Be kind, it's our responsibility to build a better world. Be thankful, and you'll find happiness in little things. Greater things are waiting ahead, all you need is to believe, look forward and stay positive.

((always keep in touch))

Adakah Ianya Takdir ?

Assalamualaikum . 


Dalam bff ada prinsip '' saya takkan couple dengan ex boyfriend bff saya sendiri '' dan aku juga punya prinsip yang sama ! omaigadd ...

Pernah suka sama ex bf bff aku . Ya aku jujur ni barangkali . Tapi aku gagah pendamkan perasaan sendiri untuk mencari lelaki lain ^^ 
Dan lama kelamaan perasaan suka kat ex bf bff tadi pudar sikit demi sedikit . 
Tapi kan ... kalau aku dalam kesusahan dia selalu datang macam superhero . Tadelah selalu . Kira macam saat-saat aku sedih , frust and kena marah dia ada time tu :D

Dan aku sedar dia selalu tengok aku . LoL rasa bersalah pulak . atau aku macam hampakan perasaan orang gitu . 

Labels:


Copyright. All rights Reserved | syahirahyusri Official Blog ♥